HOME

Over Mangià

Onze gerechten

Onze broodjes

Onze salades

Onze pasta’s

Mobiel betalen

ONZE FEESTMENU

Onze WE-box

Onze Aperitivo

Voor bedrijven

Catering

Onze cadeaubon
Contact
Over mangia

Wat ooit begon met een passie voor lekker eten, groeide uit tot een eigen zaak in Heusden-Zolder. De klemtoon ligt bij Mangiá op de Italiaanse keuken, alles huisbereid door Michiel en zijn team, met oog voor traditie en enkel de beste producten.

“We streven ernaar om elke dag opnieuw smakelijke broodjes met net dat tikkeltje meer aan te bieden. Voor onze pasta’s en salades baseren we ons op de Italiaanse keuken maar we durven onze creativiteit ook de vrije loop te laten, met aandacht voor seizoensgroenten. Zo ontdek je iedere keer weer wat nieuws in onze verstoog. Die variatie vinden we erg belangrijk. We focussen op lekker, vers en vooral goed eten, voor het hele gezin, aan een eerlijke prijs.

“Je kan hier binnen komen waaien voor een broodje of salade inclusief homemade dessertje onder de middag, maar even goed een lekkere pasta voor het hele gezin meenemen. Ook leveren we gerechten op maat aan bedrijven en feestzalen tot wel 500 personen”.

“We proberen ook zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en voorzien milieuvriendelijke verpakkingen. Zelfs onze webhosting draait 100% op groene energie! Ook proberen we alle ingrediënten zo efficiënt mogelijk op te werken. Hoe minder waste, hoe beter! Wil je zeker zijn? Tijdig bestellen is dan de boodschap. Op zaterdag zijn we bijvoorbeeld gesloten, dus het laatste uur op vrijdag bieden we alles uit de verstoog aan aan de halve prijs”.